Eredienst

Taakgroep Eredienst      
De naamgeving  van  deze taakgroep zegt het al: het gaat, zeker op zondagen, om de Eredienst. Het begrip Eredienst mag ruim worden opgevat, het betreft alle zaken die zich vóór de dienst afspelen. Bijvoorbeeld het organiseren van een predikant, het organiseren van organisten of andere muzikale begeleiding, het welkom heten van kerkbezoekers etc
Lees meer 

Camerateam 

Naast het lid van het beamteam zit iemand van het camerateam.
Lees meer 

Beamteam

Tijdens de erediensten wordt de liturgie geprojecteerd, zodat de gemeente kan meezingen en -lezen
Lees meer 

Preekvoorziening

De preekvoorziener stelt samen met de predikanten het jaarrooster op. Voor de zondagen waarin geen eigen predikant voorgaat, zoekt de preekvoorziener naar beschikbare gast-predikanten.
Lees meer 

Bloemencommissie

Het werk van de bloemengroep is, dat er op zondag en andere feestdagen een boeket  bloemen in de kerk staat, veel van de bloemstukken wordt door de leden zelf geschikt, deze worden dan aan het einde van de kerkdienst(en) naar een gemeentelid gebracht.
 
Lees meer 

Welkomstcommmssie

Welkom bij speciale diensten
Met name in speciale diensten staan er leden van de welkomstcommissie klaar om gasten te verwelkomen en hen de nodige informatie te verschaffen over de dienst, gebeurtenissen voor of na de dienst die op dat moment van belang zijn en wijst hen de weg,
Lees meer 

Korencommissie

Muzikale medewerking aan de diensten wordt regelmatig verleend door koren, solisten of b.v. een band. Geprobeerd wordt om dit zoveel mogelijk te verdelen over het jaar en het voor iedere doelgroep aantrekkelijk te maken.
Lees meer 

Agenda

Ochtenddienst

zo 16 jun 2024 om 09:30 uur

Avonddienst

zo 16 jun 2024 om 19.00 uur

Dienst online bekijken


De diensten worden elke zondag live uitgezonden via het YouTube kanaal van de kerk. 

Onze Facebook pagina

Wij zijn ook te vinden op Facebook via deze link.