Onze predikanten

Onze predikanten


Ds. P.W. Dekker                                     

Ds. E.S.A van Buuren
 

 

Lees meer 
Onze Kerk

Onze kerk

Geschiedenis

De Gereformeerde Kerk Wierden bestaat sinds 1891. De ontstaansgeschiedenis is te lezen in het boekje 'Tussen toga en herdershond'. Dat boekje werd uitgegeven ter gelegenheid van het 101-jarig bestaan in 1992. Het kreeg als ondertitel mee: de kaarke is van heibel groot e wôrden. 

Verschil van mening over allerlei zaken is in de kerk van alle tijden. Wij proberen het begrip veelkleurigheid in onze tijd positief in te kleuren. We hopen ieder die bij onze kerk aangesloten is, de kans te geven zijn gaven en talenten vrijwillig en blijmoedig in te zetten voor de anderen.

Gereformeerd – PKN – en nog breder


Wij zijn sinds 2004 onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland. Maar we willen vooral een levendig onderdeel zijn van de wereldwijde gemeenschap, die Christus met Zijn Geest en Woord bij elkaar brengt, vanaf het begin tot het einde van de schepping.
Lees meer 

Ons geloof en leven

Alle goede dingen bestaan uit drie

De Gereformeerde Kerk Wierden is een christelijke geloofsgemeenschap. Wil je geloof niet alleen een formaliteit zijn, maar iets dat leeft en groeit, dan moet je op drie terreinen actief zien te blijven.
We leren dat van de Leidsman van ons geloof, Jezus Christus. 1 Hij leefde met Zijn hemelse Vader. Hij zocht daarvoor vaak de stilte op om alleen te kunnen bidden. 2 Hij koos een kleine kring van leerlingen uit.
Lees meer 
Lid worden

Lid worden

Waarom lid worden?

Iedereen zal de reden om lid te worden, lid te zijn en lid te blijven van een kerk anders verwoorden. Maar het is ten diepste God Zelf die je er toe uitnodigt.

Lees meer 

Site beheer contact

Voor informatie en  vragen over de website kunt u contact opnemen met de beheerder van deze site via site@gkwierden.nl.
Lees meer 

Agenda

Ochtenddienst

zo 21 jul 2024 om 09:30 uur

Avonddienst

zo 21 jul 2024 om 19.00 uur

Dienst online bekijken


De diensten worden elke zondag live uitgezonden via het YouTube kanaal van de kerk. 

Onze Facebook pagina

Wij zijn ook te vinden op Facebook via deze link.