Zondag 5 februari ZWO zondag,  band Root7, collecte voor Beautiful Kidz Namibië

Op zondag 5 februari in de morgendienst komt de christelijke band Root7 voor ons optreden. De band bestaat uit 3 bandleden. Met de huidige bezetting (zang/gitaar, piano/zang & drum/zang) weet Root7 een eigen sound neer te zetten.

Root7 richt zich op het verspreiden van het evangelie en getuigen van de grootheid van onze Heer door middel van eigentijdse gospelmuziek. Het repertoire is breed en bevat ook eigen nummers.
Bandlid van Root7 is Jordi Voort. Jordi is  voor de Stichting Beautiful Kidz in Namibië geweest en hij gaat in de dienst iets vertellen over de stichting en zijn eigen ervaring  in Namibië.
Spreker Egbert-Jan Haselhorst uit Den Ham leidt deze morgendienst.
 
                     

1e Collecte Diaconaat ZWO Beautiful Kidz Namibië
Beautiful Kidz Namibië


In de achterstandswijk Katutura (sloppenwijk bij de hoofdstad Windhoek) en het dorp Ovitoto wordt door Beautiful Kidz hulp geboden aan kinderen in nood. In beide plaatsen is een community centrum waar diverse programma’s worden aangeboden. Onderwijs staat hierbij centraal! De cijfers over de leefomstandigheden zijn ronduit schokkend. In drie van de vier gezinnen is er onvoldoende voedsel. Juist kinderen, die het meest kwetsbaar zijn, worden van deze omstandigheden gemakkelijk slachtoffers. Door de armoede is er ook veel problematiek zoals alcoholmisbruik, drugs, geweld en sexueel misbruik. Momenteel worden er dagelijks 260 kwetsbare kinderen geholpen. Naast de hulp voor de kinderen zijn er ook programma’s voor jongeren, gezinnen en zwangere vrouwen. Beautiful Kidz ondersteund families ook, door ze te helpen meer zelfvoorzienend te worden. Dit gebeurt onder andere door middel van een naaldwerkproject waar schooluniformen worden gemaakt en een kippenproject.
Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken?

De diaconie/ZWO beveelt deze collectes van harte bij u aan.

 
terug

Agenda

PKN-dienst Gereformeerde kerk

zo 12 feb 2023 om 09:30

PKN-dienst Hervormde kapel

zo 12 feb 2023 om 10:00

Dienst online bekijken


De diensten worden elke zondag live uitgezonden via het YouTube kanaal van de kerk. 

Onze Facebook pagina

Wij zijn ook te vinden op Facebook via deze link.