Een nieuwe website !

Eindelijk, daar is ie dan, onze vernieuwde website.
De vorige website was enigszins verouderd en o.a. niet geschikt voor gebruik via een tablet of smartphone. Met de huidige website is dit alles aangepast. Ook het beheer is een stuk eenvoudiger geworden wat veel tijd en werk scheelt.
Naast de vernieuwde en in onze ogen modernere uitstraling hebben we getracht het gebruik zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk te maken.
Elke pagina heeft vaak meerdere artikelen of subpagina's die meteen prominent op de openingspagina staan in een grijs kader, men kan direct  het gewenste artikel selecteren om bij het volledige onderwerp te komen. 
Op de rechterzijde van elke pagina vindt u de eerstvolgende kerkdienst, een link naar de live uitzendingen op de zondag en een link naar de facebookpagina van de kerk.
Daarnaast staan onder het menu Kerkdiensten rechts bovenaan de pagina álle geplande kerkdiensten voor de komende periode.

Onder het menu Nieuwsbrief kunt u zich aanmelden voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief. Deze ontvangt u normaliter op zaterdag voorafgaand aan de zondag waarop de inhoud van de nieuwsbrief betrekking heeft. De nieuwsbrief vermeldt de afkondigingen van de zondag en de liturgieën  van de ochtend- en avonddienst.
NB: op de vorige website had u - na ingelogd te zijn - ook toegang tot de nieuwsbrief. Deze optie is komen te vervallen, de nieuwsbrief kunt u voortaan direct per mail ontvangen.
Tevens kunt u zich aanmelden voor een andere periodieke nieuwsbrief, nl. die om het kerkblad digitaal te ontvangen. Ook hier hoeft u alleen uw email adres in te vullen. Deze optie is nog in een experimentele fase en we zullen op een later tijdstip de animo hiervan evalueren.

De overige menu's bevatten allerhande informatie van onze kerkelijke organisatie en de taakgroepen die we binnen onze gemeente hebben.

Mocht u op- of aanmerkingen hebben zouden we die graag willen ontvangen via ons emailadres site@gkwierden.nl. De website is gemaakt voor iedereen van onze gemeente en daarbuiten en we willen het graag zo gebruikersvriendelijk maken van jong tot oud.

Veel plezier in het gebruik!

Site beheerder gkwierden.nl. 
terug

Agenda

Welkomdienst nieuw ingekomenen

zo 02 okt 2022 om 09:30

Avonddienst

zo 02 okt 2022 om 19:00

Dienst online bekijken


De diensten worden elke zondag live uitgezonden via het YouTube kanaal van de kerk. 

Onze Facebook pagina

Wij zijn ook te vinden op Facebook via deze link.