Dankdag 1 november 2023 - BOWIE

Dankdag-inzameling boodschappen voor Bowie

Ook dit jaar worden in de kerkdiensten op Dankdag (woensdag 1 november) en op de zondag daarna (zondag 5 november) weer boodschappen ingezameld voor Bowie. De boodschappen worden gebruikt voor de boodschappenmanden die de Stichting Bowie elke 2 weken bezorgt bij inwoners van de gemeente Wierden met een laag inkomen en leefgeld.

Voor de boodschappenmand maakt Bowie gebruik van houdbare voorverpakte levensmiddelen zoals:
Koffie, thee, groente in pot of blik, rijst, macaroni, spaghetti,jam, pannenkoekmeel, rookworst, vlees in blik, jam, pindakaas, hagelslag, schoonmaakmiddelen, wasmiddel.

Naast genoemde boodschappen stelt Bowie ook toiletartikelen erg op prijs. Deze worden dan extra toegevoegd aan de boodschappenmanden.

U kunt ook kiezen voor een gift. Tijdens de diensten staan bussen klaar voor uw gift (contant of met QR-code). Deze gelden worden gebruikt door Bowie voor boodschappen of voor extra ondersteuning in de vorm van kleding- en/of schoenenbonnen. Ook maakt Bowie soms een uitje voor inwoners met een laag inkomen mogelijk. Bijvoorbeeld met het gezin naar De Waarbeek of naar Hellendoorn.
 
terug

Agenda

2e Advent

zo 10 dec 2023 om 09:30

Avonddienst

zo 10 dec 2023 om 19:00

Dienst online bekijken


De diensten worden elke zondag live uitgezonden via het YouTube kanaal van de kerk. 

Onze Facebook pagina

Wij zijn ook te vinden op Facebook via deze link.